Teikia „Blogger“.

Our trip to Vilnius


                                                                           Labas!

                    Taigi, kadangi mokslo metai baigiasi ir labai ilgą laiką nebuvome su klase tikroje ekskursijoje, Birželio 2 dieną, su savo ir dar papildomai prisijungusią klase šovėm į Vilnių. 
              
                          Išlipę iš autobuso, nusileidome į Vilniaus katedros požemius, kur gidas mums pravedė asmeninę istorijos pamokėlę apie garsius to meto Lietuvos žmones. Nuotraukų iš ten dėja neturiu, bet kurie esate ten buvę, suprantat apie ką kalbu. Po pažintinės ekskursijos dalies prasidėjo pramoginė ir ko gero visų mėgstamiausia : dalis mūsų patraukė į "Vichy" vandens parką, o likusieji aplankė planetariumą ir apkeliavo Vilniaus centrą. Kadangi vandens parkas buvo pabodęs ir gėda prisipažinti neturėjau galimybės normaliai pasivaikščioti po Vilnių, pasirinkau tiesiog gero laiko praleidimą kažkur miesto centre. 

                   Pati ekskursija patiko tikrai ir manau kai kyla klausimas apie paskutinius pasispardymus su klase, nieko nėra geriau kaip ekskursijos. Be to, kaip ir praeitais metais, po išleistuvių Birželio 12 dieną, susikrausime krepšius su šašlykais ir keliausime į Girulių "Pasaka" stovyklą. Tad manau būtų tiesiog geriau sudėti išleistuves ir paskutinį atsisveikimą su klase į du atskirus įrašus, nes manau skaityti vieną gigantišką postą būtų nuobodu, tad kodėl gi ne. Na, o dabar palieku jus su keliomis nuotraukomis iš Vilniaus kelionės. (Atleiskite, kad nuotraukų ne per daugiausia, tiesiog vidury kelionės telefonas numirė, o fotoaparato šalia neturėjau).

                       




Komentarų nėra