Teikia „Blogger“.

It's finally over!

                                                                           Labas!
Taip ilgai laukiau tos dienos kai pagaliau galėsiu sakyti vasara aš čia su rankose esančiu aštuonių klasių baigimo diplomu. Taigi taip, antradienį vyko išleistuvės ir taip viena iš geriausių dalykų laukiant renginių kaip šis yra pats pasiruošimas tie emociškai tiek fiziškai. Neketinu sakyti kaip gaila ir apmaudu ar kaip nenoriu palikti šios mokyklos ir klasiokų, nes manau tai ir taip savaime aišku. Visi tai išgyvename, nubraukiame ašarą ir judame toliau į sekantį gyvenimo etapą. 

Judant prie įdomesnių dalykų, išleistuvės tikrai patiko, viskas vyko sklandžiai ir taip kaip tikėjausi : pasidažiau, apsirengiau, nuėjau, atsiėmiau diplomą, pažvelgiau paskutinį kartą į mokyklą ir grįžau namo. Bėje, jei kam įdomu mano suknelė iš "Bershka", batai iš "Danija", laikrodis tas pats iš mėnesio mėgstamiausių, grandinėlė iš "New Look", o visi žiedai iš "H&M".





Na, o po oficialios dalies perėjom prie linksmybių ir kaip kasmet su pilnais krepšiais šašlykų patraukėme į Giruliuose esančią stovyklą "Pasaka". Ten žaidėmė futbolą, krepšinį, skrandžius prikišom saldumynais, o sutemus nužygiavome prie jūros. Taip pat pasikeičiau ir aprangą į maikutę iš mamos spintos aha, tiesiog juodom kelnėm ir marškiniais aplink juosmenį iš "H&M". 





Komentarų nėra