Teikia „Blogger“.

Something healthy

                                                                              Labas!
                    Nežinau kaip Jūs, bet kartais turiu tokių dienų, kai norisi valgyti sveikai arba bent jau pradėti rytą su naudingesniais pusryčiais. Ne tik, kad tai yra naudinga ir sveika, bet tuo pačiu pasijuntu geriau, energingiau. Todėl pagalvojau, kodėl nepasidalinus sveiko ir nemažai vitaminų turinčiu kokteiliu. Žinoma nesu kažkokia ekspertė ir nesidedu tokia esanti, tiesiog manau, kad tai būtų kažkas kitokio mano blogui. 



Pats receptas nėra labai įmantrus, tiesiog naudojau braškes, bananus, kelias skilteles mango ir vietoj sulčių ar dar kažko pasirinkau paprastą vandenį (žinoma, jeigu norite galite ekperimentuoti ir su sultimis). 



Supjausčiusi vaisius ir sudėjusi viską į maišytuvą, įpyliau vandens, uždariau ir paspaudžiau mygtuką. Labai ilgai nelaukiau, užteko mažiau negu 30 sekundžių, čia jau kaip patiems patinka. 

Supyliau viską į stiklinę, įdėjau šiaudelį ir valio, turiu sveikus pusryčius. Ne visada man užtenka tik kokteilio, tad dažnokai prigriebiu kokį vaisių arba batonėlį. O kadangi dabar vasarą ir visa laiką praktiškai karšta, įmečiau kelis ledukus. 


Jeigu kylą kokių klausimų palikite juos komentaruose čia.

6 komentarai

  1. Įrašas nuostabus, reikės ir man išbandyti šitą kokteilį :) Beje siūlyčiau padaryti kokią nors my fitness routine, arba tiesiog tą pačią morning routine, night routine ar kažką panašaus :) Tikiuosi greitai sulauksime visi panašaus tipo įrašo! xoxo

    AtsakytiPanaikinti
  2. ačiū! dėl tokių routine nežinau, gal kažkada ir sugalvosiu, nes dabar vasara, aptingau ir nedarau "pilnos" rutinos, bet kai prasidės mokykla, viskas stos į savo vietas, tada pagalvosiu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas8/01/2014

    Labai paprasta, bet šviežus ir naudingas įrašas! Būtų fainiai sulaukti ir daugiau tokių! :)
    ----------------------------------------
    Kviečiu užsukti ir į mano blogg'ą:
    http://viktorijasblogg.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. dėkui už komentarą! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man ir užplaukia tokios dienos.
    Estetiškos nuotraukos, beje.
    Šaunuolė.

    fuscousmoon.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti