Teikia „Blogger“.

My dream Mr. Grey

Labas!

Ne paslaptis, kad ko gero patraukliausias vyro įvaizdis - tai formalus outfitas. Kiekviena sau skirtingai įsivaizduojame tą tobulą vaizdą, kuris tiesiog svaigina. "50 shades of Grey". Būtent dėl to buvau įkvėpta parašyti šitokio tipo įrašą apie formalaus vyro išvaizdą.

Man visada patikdavo pasitempusio vyro įvaizdis: subtilus kostiumas ir kuklus, bet daug ką pasakantis kaklaraištis. Apskritai vyrai nėra tie, kuriems reikia galybės aksesuarų ir per didelio rūpesčio. Bet tikrai žinau, kad mus visas žavi susitvarkę ir savimi pasitikintys vyrai. Nors man dar tik 15 ir per daug neišmanau apie tai, koks turi būt tikras vyras, per mažai esu mačiusi to, kad paneigčiau, kas sukasi aplinkui.




Per "Polyvore" sukūriau paprastą, bet patrauklų outfitą formaliai išvaizdai. Ko gero taip atrodytų mano 'svajonių' Mr. Grey. Viskas ko užtenka, tai tiesiog paprastas juodas ir kuklus švarkas, per daug nerėžiantis akies. Kaklaraištis, mano manymu, turi išryškinti viską ir patraukti dėmesį. Marškiniai tiesiog balti, todėl kaklaraištį pasirinkau tamsiai raudonos spalvos. Vienas, ir ko gero vienintelis, vyriškas aksesuaras - laikrodis. Sidabrinis ar auksinis - reikšmės neturi, tiesiog auksinis labiau atsispindėtų ir patrauktų dėmesį nuo tamsų kelnių ir švarko.


Turiu paruošusi ir antrą variantą. Jeigu, dažniausiai būna viena ryškesnė detalė, kuri patraukia dėmesį, kodėl taip negali būti ir čia - šnekant apie vyrų stilių. Šiuo atveju nusprendžiau išryškinti švarką. Jis ne per daug įmantrus, pilkas, neryškiai languotas. Tuomet kaklaraištį palikau tiesiog paprastą, juodą. Juk juoda gi klasika, taip? Viską baigiau su laikrodžiu. Šis taip pat nerėžia akies ir yra subtilus.

4 komentarai

  1. Anonimiškas2/10/2015

    Karolina, prašau įterpti kokius mygtukus paspaudimui (pvz.: like, dislike, awesome ir t.t.). Man jų reikia, kad galėčiau juos minkyti, kai tingėčiau komentuoti, bet tu suprastum jok rašai gerai. Na ka galiu pasakyti, patiko ir nustebinai. Tiesa sakant mūsų skonis sutapo. Šaunuolė ir nenustok rašyti. Pasisteng rašyti dažniau, taip priminsi man ir kitiem skaitytojam, kad dar esi. Sėkmės rašant, tobulėk! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2/10/2015

    Outfitai gražūs, o taip apsirengę vyrai - svajonė, bet "50 shades of grey" yra šlamštas, žeminantis moteris. Abejoju ar kokia nors sveiko proto mergina/moteris nuoširdžiai norėtų pažinti tokį vyrą, kaip iš šios knygos - manipuliuojantį savo partnere siekiant patenkinti savo poreikius, naudojantį prievartą bei psichologinį šantažą.

    AtsakytiPanaikinti