Teikia „Blogger“.

May favourites!

Labas!
Gegužė buvo nuostabus mėnuo tiek man, tiek kitiems. Paskutinis mokslo metų mėnuo, oras atšyla, vasara čia pat. Gavau progą išbandyti naujų produktų, tad kodėl jais nepasidalinus su jumis.


Jau kurį laiką norėjau išbandyti L'Oreal True Match foundation. Girdėjau ne mažai gerų atsiliepimų apie šį produktą. Išbandžiusi, šia pudra tikrai nenusivyliau. Puikiai padengia veido netobulumus, bet atrodo vistiek natūraliai. Jeigu dar neišbandėt, tikrai rekomenduočiau.


Senai ieškojau naujo blakstienų tušo. Daug atsiliepimų girdėjusi apie naujausią Maybelline Lash Sensational blakstienų tušą, nusprendžiau išbandyti ir aš. Puikiai tinka kasdieniniam naudojimui. Gaila, bet vandeniui atsparios versijos nėra, na bent jau Lietuvoje. 


 Niekada negalvojau, kad naudosiu kūno aliejus, bet išbandžiusi šį AVON  skin so soft tissue oil, pakeičiau nuomonę. Iki šiol galvojau, kad aliejais suteikią tą nemalonų riebaluotą efektą, bet šitas tikrai ne vienas iš jų. Jis greitai įsigeria į odą palikdamas neapsakomai malonų švelnumo jausmą.


 Kaip gimtadienio dovaną gavusi šią riboto tiražo kolekcija iš The Body Shop Beurre Corporel linijos. Dušo želė ir kūno kremas kvepia nuostabiai. Kremas greitai įsigeria ir oda tampa švelni. Viskas ko tikėjausi iš The Body Shop. Jeigu dar galite įsigyti, tikrai patarčiau!


AVON little white dress kvepalai yra kaip tik tai ko aš ieškojau šiai vasarai. Kvapas gaivus ir nėra per daug stiprus. Subtilus, bet nėra ir kažkas žaismingo, įkyraus. 


Dėl šito pirkinio džiaugiuosi labiausiai. Nuo pat pradžių, kuomet pradėjau domėtis makiažu, norėjau Real Techniques makiažo šepetėlių. Pripažinsiu kaina aukšta, bet atsižvelgus į šepetėlių kokybę, jie tikrai to verti. Puikiai atlieka savo darbą, yra švelnūs. Už juos visus keturis mokėjau berods 27 EUR. 

3 komentarai

  1. I love the Lash Sensacional!
    With love
    Marta from www.yournegativity.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Everything you posted seems so pretty :) I, too, love Maybelline Lash Sensational mascara- it works wonders :) xx Maja
    - http://majasmuffin.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kur pirkai visus keturis šepetėlius už tokią pigią kainą? Atskirai jie kainuotų daugiau :D

    AtsakytiPanaikinti