Teikia „Blogger“.

September favourites

Labas!
Po savaitės grįžtu su nauju įrašu - mėnesio mėgstamiausiais.


Nežinau ar šį daiktą rastumėte čia - Lietuvoje, bet ko gero ne mažai apie jį esate girdėję. "TRESemme" Heat Protect Mist. Jeigu kalbant atvirai, tai šį produktą naudoju ne pirmą mėnesį ir nenusivyliau iki šiol. Kainuoja ne brangiai, puikiai veikia ir apsaugo plaukus nuo karščio, ypač, jeigu tiesinat ar garbanojat plaukus kiekvieną dieną.

"Organic Shop" organic lichee&oils body cream. Nusipirkau, panaudojau, įsimylėjau. Jeigu ieškote naujo kūno kremo ar kažko panašaus, rekomenduočiau šį.

"Neutrogena" pink grapefruit daily scrub. Kiek naudojau šios linijos produktus, nė karto nenusivyliau. Puikiai tinka naudoti rytais, atgaivina odą ir paruošia ją dienai.

"Neutrogena" oil-free moisturiser. Jeigu turite problemų su riebia oda, rekomenduočiau šį veido kremą. Puikiai tinka naudoti prieš makiažą, kai reikia sukurti barjerą tarp odos ir makiažo su likusiais produktais.


"Catrice Cosmetics" liquid liner (waterproof). Į savo kasdienię makiažo rutiną įtraukiu 'lainerį', ir kol kas neradau geresnio produkto tam. Tad, jeigu turite kokių pasiūlymų naujam laineriui, palikite komentaruose, norėčiau išbandyt.

"Maybelline" FIT ME foundation. Tikrai ne mažai girdėję apie šį produktą, tad per daug neišsiplėsiu. Ištikrųjų tinka kiekvienai dienai, nesijaučia keistai ant odos ir neatsiranda papildomų spuogų ar kažko panašaus.

"Maybelline" color tattoo in 35-On and on Bronze. Senas atradimas. Naudoju kasdieniniai ir jau buvau primiršus, kaip džiaugiausi šitu dalykų. Planuoju prigriebti naujų spalvų, gal turite pasiūlymų?

"Catrice Cosmetics" longlasting lip pencil in 100 Upper Brown Side. Kiekvieną dieną jo nenaudoju, nebent norisi kažko kitokio, viena iš tų naturaliųjų spalvų. Bet nepasakyčiau, kad tai ilgai išliekantis produktas.



Šiam kartui tiek, todėl sakau geros likusios savaitės ir iki! xo

9 komentarai

  1. Mėgstamiausia Color tattoo spalva tikriausiai ir yra "Back to Bronze", nors visai mėgstu ir "Pomegranate Punk" (labai rudeniška ir sodri) bei Rose Gold (labiau tinkama kasdienai). Mačiau gražių atspalvių iš Limited Edition, bet jų žinoma Lietuvoje nėra :/

    Kosmetikos užrašai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. omg ačiū, reikės praplėsti savo kolekcija! :D :)

      Panaikinti
    2. Būtinai :) Aš ir pati po šio įrašo dar kartą nuėjau apžiūrėti ar nenoriu kokio naujo atspalvio :D

      Kosmetikos užrašai

      Panaikinti
  2. Great findings, my dear ^_^

    Happy Tuesday,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas10/03/2014

    Karolina sveika!Sis irasas tikrai liuks,labai man patiko.Ir norejau paklausti.Pamenu rasei senesniuose irasuose apie sveitikli "garnier pure active" ir labai noreciau paklaust ar vis dar ji naudoji?Ir ar jis tikrai geras ir apsimoka pirkti.Arba galbut,galetum koki kita sveitikli pasiulyti.Aciu!:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labas ir ačiū už komentarą! o dėl to šveitiklio, tai net nežinau ką patarti, nes pati jo nebenaudoju, tiesiog laikui bėgant atradau kitų ir apie šį pamiršau visai. kol kas vienintelis, kurį naudoju yra šis "Neutrogena", bet girdėjau nemažai gerų atsiliepimų ir apie "Clean&Clear" šveitiklius. O dėl to ar verta pirkti, tai nemanyčiau, nes mano galva yra daug geresnių šveitiklių, nei "Garnier", bet jeigu nori išbandyti, pirmyn! :)

      Panaikinti
  4. I really like the foundation from Maybelline Fit Me aswell :)

    http://chiowamabailey.blogspot.no/

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas10/14/2014

    Ar geras sis sveitiklis Neutrogenos? Buvo kazkokiu rezultatu? Ir kiek mazdaug kainuoja?

    AtsakytiPanaikinti