Teikia „Blogger“.

Catch up

                                                                           Labas!

Taigi šį įrašą nusprendžiau padaryti šiek tiek kitokį - atsisėsti prie blogo su pižama, su tuo 'messy bun' ir rašyti ką galvoju, bei ką mastau kitą savaitę. Kažkaip nenorėjau daryti nieko ypatingo, o toliau jau ko gero esu paplanavusi daugiau įdomesnių įrašų.


Kita savaitę tikrai turėsiu ką veikti : kadangi trečiadienį grįžta tėtis, ko gero apsuksiu porą ratų apie Akropolį, apsižiūrėti drabužių vasarai, tad manau sulauksite haul'o. Vėliau liepos 5 dieną su Beata eisime į Sel koncertą čia Klaipėdoje, galbūt ir jūs ten būsite? O kitas laisvas dienas bandysiu dirbti prie blogo, galvoti naujų įrašų ir bėje su Beata galvojom daryti tokį kaip ir bendrą įrašą, tad dar nežinau kaip gausis dėl to. Bet jeigu turite kokių reikalavimų į ateities įrašus, visa laik galite juos palikti komentaruose ten apačioje. 

Nežinau ką dar pridurti, taigi sakau iki! 

OOTD: elegant denim






It's finally over!

                                                                           Labas!
Taip ilgai laukiau tos dienos kai pagaliau galėsiu sakyti vasara aš čia su rankose esančiu aštuonių klasių baigimo diplomu. Taigi taip, antradienį vyko išleistuvės ir taip viena iš geriausių dalykų laukiant renginių kaip šis yra pats pasiruošimas tie emociškai tiek fiziškai. Neketinu sakyti kaip gaila ir apmaudu ar kaip nenoriu palikti šios mokyklos ir klasiokų, nes manau tai ir taip savaime aišku. Visi tai išgyvename, nubraukiame ašarą ir judame toliau į sekantį gyvenimo etapą. 

Judant prie įdomesnių dalykų, išleistuvės tikrai patiko, viskas vyko sklandžiai ir taip kaip tikėjausi : pasidažiau, apsirengiau, nuėjau, atsiėmiau diplomą, pažvelgiau paskutinį kartą į mokyklą ir grįžau namo. Bėje, jei kam įdomu mano suknelė iš "Bershka", batai iš "Danija", laikrodis tas pats iš mėnesio mėgstamiausių, grandinėlė iš "New Look", o visi žiedai iš "H&M".





Na, o po oficialios dalies perėjom prie linksmybių ir kaip kasmet su pilnais krepšiais šašlykų patraukėme į Giruliuose esančią stovyklą "Pasaka". Ten žaidėmė futbolą, krepšinį, skrandžius prikišom saldumynais, o sutemus nužygiavome prie jūros. Taip pat pasikeičiau ir aprangą į maikutę iš mamos spintos aha, tiesiog juodom kelnėm ir marškiniais aplink juosmenį iš "H&M". 





Our trip to Vilnius


                                                                           Labas!

                    Taigi, kadangi mokslo metai baigiasi ir labai ilgą laiką nebuvome su klase tikroje ekskursijoje, Birželio 2 dieną, su savo ir dar papildomai prisijungusią klase šovėm į Vilnių. 
              
                          Išlipę iš autobuso, nusileidome į Vilniaus katedros požemius, kur gidas mums pravedė asmeninę istorijos pamokėlę apie garsius to meto Lietuvos žmones. Nuotraukų iš ten dėja neturiu, bet kurie esate ten buvę, suprantat apie ką kalbu. Po pažintinės ekskursijos dalies prasidėjo pramoginė ir ko gero visų mėgstamiausia : dalis mūsų patraukė į "Vichy" vandens parką, o likusieji aplankė planetariumą ir apkeliavo Vilniaus centrą. Kadangi vandens parkas buvo pabodęs ir gėda prisipažinti neturėjau galimybės normaliai pasivaikščioti po Vilnių, pasirinkau tiesiog gero laiko praleidimą kažkur miesto centre. 

                   Pati ekskursija patiko tikrai ir manau kai kyla klausimas apie paskutinius pasispardymus su klase, nieko nėra geriau kaip ekskursijos. Be to, kaip ir praeitais metais, po išleistuvių Birželio 12 dieną, susikrausime krepšius su šašlykais ir keliausime į Girulių "Pasaka" stovyklą. Tad manau būtų tiesiog geriau sudėti išleistuves ir paskutinį atsisveikimą su klase į du atskirus įrašus, nes manau skaityti vieną gigantišką postą būtų nuobodu, tad kodėl gi ne. Na, o dabar palieku jus su keliomis nuotraukomis iš Vilniaus kelionės. (Atleiskite, kad nuotraukų ne per daugiausia, tiesiog vidury kelionės telefonas numirė, o fotoaparato šalia neturėjau).