Teikia „Blogger“.

May Favourites

Labas!
Kaip ir minėjau praeitame įraše, šiandiena keliu savo May Favourites, o jeigu esate nauji su tuo, tai tiesiog dalykai, kuriais mėgavausi Gegužės mėnesį. 

Makeup!


- Pirmasis dalykas kurį mėgau šį mėnesį būtų senas atradimas "Maybelline" The Rocket Volum blakstienų tušas. Kadangi čia yra vandeniui atspari formulė, viskas išlieka ilgiau ir blakstienos išlaiko savo formą geriau.
- Jeigu prašnekom apie "Maybelline" produktus, turiu Baby Skin Primer. Nemanau, kad šio dalyko galima rasti Lietuvoje, tad kuomet mama buvo Anglijoje, nusiunčiau ją į parduotuve jo prigriebti. Ką turiu pasakyti, kad jis tikrai atlieka savo darbą sukurdamas barjerą ties mano oda ir makiažu, taip pat makiažo pagrindas išlieka ilgiau. Esu tikra, kad apie šį produktą esate nemažai girdėję, tad tiek.
- Kitas produktas kurio mėgavausi šį mėnesį ar ankščiau, būtų "NYX" HD Photogenic concealer. Jis geras, man veikia, kai reikia paslėpti nereikalingus paraudimus ar kažką tokio ant veido, bet jis neišlieka labai ilgai. Be to, su juo reikia iškarto dirbti, nes jis greitai džiūna, bet funkciją, taip, jis atlieka.



-Kitas makiažo produktas būtų ši "Catrice Cosmetics" Absolute Nude akių šešėlių paletė. Seniai norėjau tokios paletės, kuri turėtų spalvas, kurias galėčiau naudoti kiekvieną mielą dieną. Prieš naudojant šešėlius, reiktų naudoti primer'į (jūs taip pat prisižiūrėję Youtube video, nebemokate tuos žodžius ištarti lietuviškai?). 



-Paskutinis, bet tikrai ne prasčiausias produktas būtų taip pat "Catrice Cosmetics" Eyebrow Set. Seniau naudojau tokį pat dalyką iš "Essence", bet įpakuotės pavadinimas nusitrynė, spalvos susimaišė, viskas atrodė siaubingai, tad nutariau tiesiog nueiti į artimiausią parduotuvę ir pasiimti kažką naujo. Atradau jį "Catrice" skyriuje, griebiau, panaudojau, įsimylėjau. Ir galiu pasakyti, kad spalvos geresnės negu "Essence". 

Hair Care!


- Pastaruoju laikotarpiu stengiausi atgaivinti plaukus, jais rūpintis, tad pavarčiusi "AVON" katalogą, radau šį Advance Techniques Moroccan Oil. Tiesiog išlipusi iš dušo, nusausini plaukus rankšluosčiu, išspaudi produkto, patrini tarp rankų, perbrauki ranka per plaukus, BOOM, išdžiuvo, švelnūs. Ko dar reikia?
- Nutariau palepinti savo plaukus kauke ir Droge radau šią "Garnier" Fructis Fortifying Mask. Ją naudoti paprasta, o rezultatai tikrai matomi jau po pirmo naudojimo. Kadangi jau po biški baigiu ją išnaudoti, tikrai žinau, kad pirksiu dar kartą. Na, o jeigu būtų norinčių pamatyti mano dušo rutiną ar kažką tokio, tiesiog Like ant šito posto.



Accessories!


- Vasara čia pat, saulė šviečia, visi nešiojime akinius nuo saulės, tad mano yra tiesiog šie iš "New Yorker" parduotuvės, manau vis dar galite jų rasti.
- Kitas dalykas buvo tiesiog pats pirmas mano norų sąraše, 'auksinis' laikrodis. Sąvajį užsisakiau iš "ebay" jeigu bus norinčių galėsiu numesti nuorodą į komentarus. Taip tai nėra kažkoks originalas, bet jis vistiek atlieka tas pačias funkcijas, plius jis atrodo identiškai, tad kodėl ne. 



4 komentarai

  1. Aksesuaraiai super! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai patiko!!! gal gali numesti nuoruodą ebay laikrodzio?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū!
      taip, žinoma - http://www.ebay.co.uk/itm/Geneva-Chronograph-Celebrity-Style-Ladies-Watch-Unisex-Ladies-Crystal-Watch-/221376241248?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item338b0d5e60 (bet nežinau čia gali būti ribotas užsisakymo laikas ar kažkas tokio, tad jeigu netingėsi įvesk paieškoj 'geneva watch' ir tikrai išmes pilna tokių)

      Panaikinti